Allroad Banden

Rijden op een grote enduro motor, de allroad is de afgelopen jaren als maar populairder geworden. Inmiddels zijn er meerdere competities en Rally's ook voor grote motoren wat vraagt om een goede échte noppen band voor de grote offroad motor. De Rebel Xplorer 01  is een 100% offroad band speciaal ontwikkeld voor het gewicht van de Allroad motor. Daarnaast is het de enige  Tubeless allroad noppenband die op dit moment verkrijgbaar is. 

Maximale grip in alle omstandigheden

De Rebel Xplorer 01 Trail is ontwikkeld als 100% offroad band voor zwaardere enduro motoren (Allroad). Het noppenpatroon van de allroad banden is ontwikkeld voor maximale grip in terrein wat past bij het rijden op de allroad: modder, zand, gravel en rotsachtig gebied. Door de open noppenstructuur en het zachte compount is er altijd grip en lost de band makkelijk in natte omstandigheden. 

's werelds eerste tubeless noppenband

Veel allroad motoren zijn voorzien van wielen bedoeld voor tubeless banden. De Rebel Xplorer 01 Trail is 's werelds eerste tubeless noppenband voor de allroad motor. Alle Rebel banden zijn DOT approved.

Beschikbare bandenmaten

Bandenmaat Index
90/90-21 54H
110/80-19 59H
150/70-17 69H
150/70-18 70H